Πολιτική επιστροφών

Υπαναχώρηση - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Ως Πελάτης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε αναιτιολόγητα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη πέραν των εξόδων επιστροφής του προϊόντος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι δυνατή η επιστροφή  ειδών ψυγείου ακόμα και εαν δεν είναι ελαττωματικά, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

 

Επιπλέον δικαιούστε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

·        Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητά μας.

·        Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

 

Στις παραπάνω περιπτώσεις αφού έχετε παραλάβει το προϊόν, θα πρέπει να το επιστρέψει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον Πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και εντός της συσκευασίας τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή δεν πληροί κάποια από τις ως άνω απαιτήσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

 

Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων, θα επιστρέφονται εντός τριάντα (30) ημερών τα χρήματα είτε σε τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, που εκείνος θα έχει υποδείξει, είτε κατόπιν επιθυμίας του παραλήπτη, θα πιστώνεται το ποσό για μελλοντική αγορά.

 
Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

·        Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

·        Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210-8813068 να μας στείλετε e-mail στο info@pharmstock.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

·        Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210-8813068 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pharmstock.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

·        Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το 210-8813068 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.