Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

1. Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται τη στιγμή της παράδοσης της στον χώρο σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον ως αμοιβή της μεταφορικής εταιρίας και το ζητούμενο ποσό αναφέρεται με ευκρίνεια πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Επιπλέον κόστος αντικαταβολής 2,10€ + Φ.Π.Α για όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει εκτός Ελλάδος.

 

 

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού. 

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε. 

 

ALPHA BANK:

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR34 0140 3580 3580 0200 2005 526

 

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR78 0172 0670 0050 6707 6518 152

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:

Αριθμός λογαριασμού IBAN:  GR90 0260 0520 0002 3010 1697 061

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που κάνετε διατραπεζική συναλλαγή, δηλαδή εάν καταθέσετε τα χρήματα από κάποια τράπεζα σε άλλη, επιβαρύνεστε με κάποιες κρατήσεις σύμφωνα με την πολιτική χρεώσεων της κάθε τράπεζας, τις οποίες κρατήσεις δεν επηρεάζουμε και δεν καρπωνόμαστε εμείς.

Παρακαλούμε μην ξεχάσετε κατά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να γράψετε στο πεδίο "αιτιολογία/παρατηρήσεις" του δικαιολογητικού κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Έτσι θα γνωρίζουμε από ποιόν έγινε η κατάθεση. 

Εναλλακτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε μας για την κατάθεση των χρημάτων στο  email μας pharmstock.gr@gmail.com ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro και American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με δόσεις ΔΕΝ υποστηρίζεται. 

 

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση μετρητών μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ή μέσω πιστωτικής κάρτας δεν χρεώνεται κόστος μεταφορικών όταν  το σύνολο υπερβαίνει τα 50 €, χρεώνεται όμως κόστος αντικαταβολής όταν έχει ζητηθεί αυτός ο τρόπος πληρωμής.

Να ληφθεί υπ' όψιν ότι αν μεταφέρετε χρήματα μέσω άλλης τράπεζας, στους λογαριασμούς που αναφέρονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε θα πρέπει να αναλάβετε το οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς των τραπεζών.

   


4. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας και να μην χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής πρέπει να το αναφέρετε στα σχόλια. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12 το μεσημέρι και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα μας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Τιμές Προϊόντων

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

1.  Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου περιλαμβάνεται ο εκάστοτε ΦΠΑ, δηλαδή η τιμή πώλησης που αναγράφεται είναι η τελική τιμή των προϊόντων (εκτός κόστους αντικαταβολής και μεταφορικών όταν και εάν υπάρχουν).

2.   Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

3. Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.

4. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Εάν εμπίπτετε στις περιπτώσεις αυτές παρακαλούμε να το αναφέρετε στην περιοχή των σχολίων σας ώστε να το λάβουμε υπόψη κατά την έκδοση του τιμολογίου και την χρέωσή σας.