Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Η παρούσα ιστοσελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) www.pharmstock.gr ανήκει στο σύνολό της στoν φαρμακοποιό Νικόλαο Παπαηλιού με έδρα τον δήμο Αθηναίων, οδός Ιουλιανού 79 Τ.Κ 104 39, ΑΦΜ 058880450, Δ.Ο.Υ Ά Αθηνών, και μπορεί να αποκαλείται εφεξής ως «εμείς», «εμάς», «μας», «η εταιρεία»). Ο φαρμακοποιός είναι εγγεγραμμένος στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής και διατηρεί όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, άδειες για την άσκηση του επαγγέλματος του και τη λειτουργία του φαρμακείου του.

Σκοπός της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι εγκατεστημένο σε αυτήν είναι η πραγματοποίηση πωλήσεων των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία και νομίμως δύναται να διακινεί εξ αποστάσεως, εφεξής καλούμενα «τα προϊόντα».

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συμμορφώνεται πλήρως με την ελληνική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η προβολή και πώληση φαρμάκων εξ αποστάσεως, η εξ αποστάσεως ενημέρωση για οποιοδήποτε φάρμακο ή φαρμακευτική ουσία καθώς και η εξ αποστάσεως παραλαβή ή/και εκτέλεση ιατρικών συνταγών.

Καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχτείτε πλήρως τους εδώ αναφερόμενους Όρους Χρήσης πριν προβείτε σε χρήση των υπηρεσιών μας. Με την ολοκλήρωση κάθε αγοράς στην ιστοσελίδα μας τεκμαίρεται ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης, οι οποίοι είναι δεσμευτικοί και σύμφωνοι με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, και ότι αποδέχεστε τους όρους αυτούς ανεπιφύλακτα. Η χρήση της ιστοσελίδας ή/και η αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβεβαιώνει την αποδοχή των παρόντων όρων από μέρους σας.

Η τροποποίηση των Όρων Χρήσης γίνεται κατά τη διακριτική μας ευχέρεια χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες και είναι συνεχής, ως εκ τούτου φέρετε την ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για τυχόν αλλαγές καθότι η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς σημαίνει και αποδοχή των αλλαγών που έχουν επέλθει.

Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε μέρος ή το σύνολο των Όρων Χρήσης, παρακαλούμε πολύ να μην επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και να μην κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε παραγγελίες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικώς τις εργάσιμες ώρες και μέρες όπως δηλώνονται στην ιστοσελίδα μας. Για τους παρόντες όρους χρήσης και για την πληρέστερη κατανόησή τους, «Επισκέπτης» είναι οποιοσδήποτε εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας ενώ «Πελάτης» είναι οποιοσδήποτε προβαίνει σε εγγραφή ή/ και αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Εγγραφή

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως νέος «Πελάτης». Αφού επιλέξετε τον κατάλληλο σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να εισάγετε τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας (στο εξής «οι πληροφορίες εγγραφής»).

Οι πληροφορίες εγγραφής που θα σας ζητηθούν είναι οι ακόλουθες: φύλο, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση/e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης θα σας ζητηθεί να τοποθετήσετε τον δικό σας μυστικό κωδικό πρόσβασης (password) και να τον επιβεβαιώσετε.

Οι πληροφορίες εγγραφής είναι απαραίτητες για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων (newsletter) η οποία πραγματοποιείται μόνο αν το επιθυμείτε και ρητώς το δηλώσετε. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε την παύση αποστολής ενημερωτικών δελτίων δηλώνοντάς το σε σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος του δελτίου.

 

Διαδικασία Αγοράς

Κάθε Πελάτης έχει ένα «Καλάθι Αγορών» στο οποίο μπορεί να προσθέτει προϊόντα και να ξαναγυρίζει κάποια άλλη στιγμή της αρεσκείας του ώστε να ολοκληρώσει την αγορά του. Όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει θα παραμείνουν στο Καλάθι Αγορών μέχρι να αγοραστούν ή να διαγραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ή την παραλαβή από το κατάστημά μας.

 

Τρόποι Πληρωμής

 

1. Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται τη στιγμή της παράδοσης της στον χώρο σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον ως αμοιβή της μεταφορικής εταιρίας και το ζητούμενο ποσό αναφέρεται με ευκρίνεια πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Επιπλέον κόστος αντικαταβολής 2,10€ + Φ.Π.Α για όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει εκτός Ελλάδος.

 

 

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού. 

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε. 

 

ALPHA BANK:

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR34 0140 3580 3580 0200 2005 526

 

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR78 0172 0670 0050 6707 6518 152

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:

Αριθμός λογαριασμού IBAN:  GR90 0260 0520 0002 3010 1697 061

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που κάνετε διατραπεζική συναλλαγή, δηλαδή εάν καταθέσετε τα χρήματα από κάποια τράπεζα σε άλλη, επιβαρύνεστε με κάποιες κρατήσεις σύμφωνα με την πολιτική χρεώσεων της κάθε τράπεζας, τις οποίες κρατήσεις δεν επηρεάζουμε και δεν καρπωνόμαστε εμείς.

Παρακαλούμε μην ξεχάσετε κατά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να γράψετε στο πεδίο "αιτιολογία/παρατηρήσεις" του δικαιολογητικού κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Έτσι θα γνωρίζουμε από ποιόν έγινε η κατάθεση. 

Εναλλακτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε μας για την κατάθεση των χρημάτων στο  email μας pharmstock.gr@gmail.com ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro και American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με δόσεις ΔΕΝ υποστηρίζεται. 

 

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση μετρητών μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ή μέσω πιστωτικής κάρτας δεν χρεώνεται κόστος μεταφορικών όταν  το σύνολο υπερβαίνει τα 50 €, χρεώνεται όμως κόστος αντικαταβολής όταν έχει ζητηθεί αυτός ο τρόπος πληρωμής.

Να ληφθεί υπ' όψιν ότι αν μεταφέρετε χρήματα μέσω άλλης τράπεζας, στους λογαριασμούς που αναφέρονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε θα πρέπει να αναλάβετε το οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς των τραπεζών.

   


4. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας και να μην χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής πρέπει να το αναφέρετε στα σχόλια. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12 το μεσημέρι και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα μας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή με προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προσωρινά δεν υποστηρίζεται η χρήση πιστωτικής κάρτας στο φυσικό κατάστημα.

Τιμές Προϊόντων

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

1.  Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου περιλαμβάνεται ο εκάστοτε ΦΠΑ, δηλαδή η τιμή πώλησης που αναγράφεται είναι η τελική τιμή των προϊόντων (εκτός κόστους αντικαταβολής και μεταφορικών όταν και εάν υπάρχουν).

2.   Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

3. Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.

4. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Εάν εμπίπτετε στις περιπτώσεις αυτές παρακαλούμε να το αναφέρετε στην περιοχή των σχολίων σας ώστε να το λάβουμε υπόψη κατά την έκδοση του τιμολογίου και την χρέωσή σας.

 

Παράδοση Παραγγελιών – Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα προκειμένου σας επιβεβαιώσουμε ποιά προϊόντα παραγγείλατε και ποιό είναι το συνολικό κόστος των αγορών σας.

Η παράδοση των προϊόντων όταν επιλέξετε να μην γίνει από εσάς στον φυσικό μας χώρο, γίνεται ταχυδρομικά ή με courrier σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική η οποία ισχύει κάθε φορά. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις χρεώσεις αποστολής χωρίς προειδοποίηση, παρά μόνο αναρτώντας τις νέες πολιτικές στην ιστοσελίδας μας. Έχετε την ευθύνη να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σχετική τιμολογιακή μας πολιτική όπως αναλυτικά περιγράφεται κατωτέρω.

 

Αποστολή:
Η παραγγελία αποστέλλεται σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο.

Συνήθως απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες. Συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ courrier.
 
Τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής:

(συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%):

Προορισμός

Συνολικό κόστος προϊόντων

Κόστος μεταφορικών

Κόστος αντικαταβολής

Εντός

Αττικής

Μικρότερο ή ίσο των 50€

2,46 € (έως 2kg) και +0,86€ για κάθε επιπλέον kg.

2,60 €

Εντός

Αττικής

Μεγαλύτερο των 50€

ΔΩΡΕΑΝ

2,60 €

Εντός Ελλάδος

Εκτός Αττικής

Μικρότερο ή ίσο των 50€

3,08 € (έως 2kg) και +1,11€ για κάθε επιπλέον kg.

2,60 €

Εντός Ελλάδος

Εκτός Αττικής

Μεγαλύτερο των 50€

ΔΩΡΕΑΝ

2,60 €

 

Εκτός

Ελλάδος

 

 

 

Κατόπιν συνεννόησης

Δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή

Πληρωμή μόνο μέσω τράπεζας ή πιστωτικής

 

Εξωτερικό:

Παραγγελίες για αποστολή στο εξωτερικό γίνονται μόνο μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail (info@pharmstock.gr), το κόστος αποστολής συμφωνείται κατόπιν συνεννόησης ανάλογα με το βάρος και όγκο του δέματος και δεν ισχύει η αντικαταβολή παρά μόνο πληρωμή μετρητών σε τράπεζα.
 
Ανεπίδοτη παραγγελία:

Αν η μεταφορική δεν είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας και οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση, η παραγγελία θα επιστρέψει σε μας. Ο αποστολέας είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε τέλη επαναποστολής που τυχόν χρεώνονται από την μεταφορική εταιρία ώστε να επιδώσει ξανά το πακέτο.

Δωρεάν μεταφορικά:

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 50€ ισχύει για όλους τους τρόπους πληρωμής. Σημειώστε ότι το κόστος αντικαταβολής είναι ανεξάρτητο των μεταφορικών και ισχύει (εφόσον έχει ζητηθεί από τον πελάτη).

Η αποστολή γίνεται είτε με τα ΕΛΤΑ courrier.

Από την παραπάνω προσφορά εξαιρούνται παραγγελίες οι οποίες έχουν μεγάλο βάρος ή όγκο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ σύμφωνα με το ισχύον κοστολόγιο των ΕΛΤΑ κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

 

 

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Είναι δυνατόν ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα να ανακοινώνει ότι καταργεί ένα προϊόν. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή για παράδειγμα τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οφείλουμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παραγγελίας σας. Αν η προθεσμία αυτή παρέλθει άπρακτη έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

 

Υπαναχώρηση - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Ως Πελάτης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε αναιτιολόγητα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη πέραν των εξόδων επιστροφής του προϊόντος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι δυνατή η επιστροφή  ειδών ψυγείου ακόμα και εαν δεν είναι ελαττωματικά, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

 

Επιπλέον δικαιούστε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

·        Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητά μας.

·        Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

 

Στις παραπάνω περιπτώσεις αφού έχετε παραλάβει το προϊόν, θα πρέπει να το επιστρέψει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον Πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και εντός της συσκευασίας τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή δεν πληροί κάποια από τις ως άνω απαιτήσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

 

Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων, θα επιστρέφονται εντός τριάντα (30) ημερών τα χρήματα είτε σε τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, που εκείνος θα έχει υποδείξει, είτε κατόπιν επιθυμίας του παραλήπτη, θα πιστώνεται το ποσό για μελλοντική αγορά.


Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

·        Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

·        Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210-8813068 να μας στείλετε e-mail στο info@pharmstock.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

·        Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210-8813068 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pharmstock.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

·        Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το 210-8813068 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

 

 

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ ΠΕΛΑΤΗ

 

Ρητά συμφωνείτε:

 

·        να παρέχετε πραγματικά στοιχεία όποτε σας ζητείται εντός του ηλεκτρονικού καταστήματος, και να παρέχετε πλήρεις πληροφορίες εγγραφής στο λογαριασμό σας

·        να διατηρείτε σωστές και ενημερωμένες τις πληροφορίες αυτές σε περίπτωση αλλαγών

·        ότι είστε ενήλικος και ότι μέσα από τον λογαριασμό σας δεν θα δοθεί πρόσβαση για αγορά προϊόντων σε ανήλικο χρήστη

·        ότι οι όποιες αγορές προϊόντων αφορούν ανήλικο γίνονται πάντοτε από εσάς και μόνο από εσάς με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού και με δική σας ευθύνη

·        ότι θα τηρείτε απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς και όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας

·        ότι δεν θα παραβιάζετε οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

 

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας ή/και πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διατηρεί όλα τα δικαιώματά του σύμφωνα με το Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, όπως το δικαίωμα να διαφοροποιήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει τα προσωπικά του δεδομένα ή να ζητήσει οριστική διαγραφή των στοιχείων του από το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι παρέχετε πληροφορίες που είναι αναληθείς, ανακριβείς ή ελλιπείς, μπορούμε να αναστείλουμε ή να μη ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας και να αρνηθούμε οποιανδήποτε τωρινή και μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας.


Είστε αρμόδιοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και της εγγραφής σας και είστε πλήρως αρμόδιοι για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται κάτω από τον κωδικό πρόσβασης και την εγγραφή σας. Συμφωνείτε ότι θα μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και εν γένει το λογαριασμό σας.

Ρητά δεσμεύεστε ότι δε θα κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σύμφωνα με το Ελληνικό ή/και Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθώς και για αποστολή (έντυπη ή ηλεκτρονική), δημοσίευση ή μετάδοση με άλλον τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό ή βλαπτικό για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τους χρήστες του ή για το οποίο δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

 

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος από εσάς γίνεται με δική σας αποκλειστικά ευθύνη.

 

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής του εκάστοτε χρήστη να προβεί σε οποιαδήποτε πράξη, δεν αντικαθιστά δε τη συμβουλή ειδικού (όπως π.χ. γιατρού ή φαρμακοποιού δια ζώσης) και την ιατρική παρακολούθηση. Η αξιολόγηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εναπόκειται σε εσάς και εσείς αναλαμβάνετε την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός της. Ρητά δεσμεύεστε ότι χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες και τα προϊόντα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας με γνώση και παρακολούθηση του θεράποντα ιατρού σας που είναι υπεύθυνος της ιατρικής αγωγής και θεραπευτικής αξίας υπηρεσιών, πληροφοριών και προϊόντων.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα μας θα είναι σε συνεχή λειτουργία ή χωρίς τυχόν λάθη, καθώς και ως προς τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή τη χρήση των πληροφοριών ή του περιεχομένου που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας, περαιτέρω.

Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιρειών που μας προμηθεύουν. Όταν τέτοιες υφίστανται δεν είναι βέβαιο ότι μας παρέχεται έγκαιρη ενημέρωση από τις εταιρείες προκειμένου να ενημερώσουμε κι εμείς την ιστοσελίδα μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το σκοπό αυτό αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να καταστούμε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστερήσεις που δεν προέρχονται από υπαιτιότητά μας.

Αποκηρύσσουμε ρητώς οποιαδήποτε ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στις διασυνδεόμενες ιστοσελίδες τρίτων. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε αρμόδιοι για την ακρίβεια, τη συμμόρφωση με τα πνευματικά δικαιώματα, τη νομιμότητα ή την ευπρέπεια του υλικού που περιλαμβάνεται στις ιστοσελίδες τρίτων και με το παρόν κείμενο οριστικά παραμερίζεται οποιαδήποτε αξίωση εναντίων μας όσον αφορά σε τέτοιες ιστοσελίδες.


Συμφωνείτε ρητώς ότι σε καμία περίπτωση δεν δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε οποιαδήποτε έκπτωση, καθώς και προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, διατηρούμε δε μονομερώς το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παροχή προϊόντος και υπηρεσίας οποιαδήποτε στιγμή κριθεί επιζήμια για εμάς.

 

Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν δεσμεύει την φυσική έδρα του φαρμακείου μας και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αιτήματα πελατών παρά μόνο μέσα από την ίδια την ιστοσελίδα και πάντα με την ορθή χρήση αυτής. Από την φυσική έδρα μας μπορείτε να παραλαμβάνετε μόνο τις σχετικές παραγγελίες που έχουν καθοριστεί ως “υπό παράδοση“ και μόνο αυτές.

 

Σε καμία περίπτωση εμείς ή οποιοδήποτε άλλο συμβαλλόμενο μέρος που συμμετέχει στη δημιουργία, παραγωγή ή διανομή της ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή μακροπρόθεσμες ζημιές ή για τη απώλεια κερδών, στοιχείων ή άλλων άυλων απωλειών (ακόμα και αν έχουμε ενημερωθεί της δυνατότητας τέτοιων ζημιών) που προκύπτει από:

·        τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας,

·        τη χρήση των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας ή τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκληθούν από αυτή

o       το κόστος της προμήθειας αγαθών ή/και υπηρεσιών ως αποτέλεσμα οποιωνδήποτε στοιχείων, πληροφοριών ή μηνυμάτων που λαμβάνονται ή των συναλλαγών που εκτελούνται μέσω ή από την ιστοσελίδα, 


o       αναρμόδια πρόσβαση ή αλλαγή των πληροφοριών, των μεταδόσεων ή των στοιχείων εγγραφής σας, δηλώσεις οποιουδήποτε τρίτου στην ιστοσελίδα,

o       αμελείς ή σκόπιμες πράξεις δικές μας και των αντιπροσώπων μας ή

o       οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικά με την ιστοσελίδα.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει τις υπηρεσίες που προσφέρει με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το Internet δεν είναι ασφαλές περιβάλλον και για το λόγο αυτό δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς. Εναπόκειται αποκλειστικά σε εσάς η ευθύνη για την προστασία του συστήματός σας από ιούς και την αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συλλέγουμε πληροφορίες που μας έχουν δοθεί οικειοθελώς από εσάς κατά την εγγραφή σας στο σύστημα και τη δημιουργία του λογαριασμού σας (βλ. ανωτέρω «πληροφορίες εγγραφής»). Οι πληροφορίες αυτές φυλάσσονται σε έναν ασφαλή κεντρικό υπολογιστή και προστατεύονται από εξωτερικά συμβαλλόμενα μέρη.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή την παραγγελία σας απόρρητη και δεσμευόμαστε ότι δεν δημοσιοποιούμε, ανταλλάσσουμε, πωλούμε ή αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε μόνο για τους περιορισμένους λόγους της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, για στατιστικούς λόγους, για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε εσάς, για να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας και για να σας ειδοποιήσουμε για τα προϊόντα ή τις ειδικές προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Κατ’ εξαίρεση, μπορούμε να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις περιπτώσεις που αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή με βάση δικαστική απόφαση και υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος ή στις περιπτώσεις αντισυμβατικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς από την πλευρά σας.

Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή σας ανά πάσα στιγμή από τη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εφόσον δεν επιθυμείτε πλέον τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Σε περίπτωση επανεγγραφής σας στο σύστημα, δεν θα δικαιούστε τυχόν προνόμια που είχατε αποκτήσει από την προηγούμενη εγγραφή σας.

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας είναι πιθανό, κυρίως για στατιστικούς λόγους αλλά και για να διαμορφώνουμε τη σελίδα μας ανάλογα με τις ανάγκες σας, να εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας μικρά αρχεία (cookies) που καταγράφουν κάποια από τα στοιχεία σας, τα οποία όμως είναι ανώνυμα και δεν σας προσδιορίζουν προσωπικά. Τα cookies καταγράφουν πληροφορίες όπως η τοποθεσία σας, η διεύθυνση ΙΡ σας, το είδος του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε και κάποιες άλλες πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα σας στο site, όπως για παράδειγμα σε ποιες ψηφοφορίες λάβατε μέρος (έτσι ώστε να σας απαγορεύσει να ψηφίσετε δύο φορές), ή κάποιες προσωπικές ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε (π.χ. χρωματικά θέματα). Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή σας ή της φορητής συσκευής σας, αντιθέτως καθιστούν την πλοήγησή σας ευκολότερη. Τα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης δέχονται cookies αυτόματα αλλά μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ώστε να μην επιτρέπετε την εγκατάστασή τους. Σημειώστε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό να επηρεάσει την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα και να μη σας επιτρέψει να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας.

 

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι φωτογραφίες, τα κείμενα, τα λογότυπα, οι απεικονίσεις στατικές ή κινούμενες και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας ανήκουν σε εμάς και στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είτε για την παροχή των προϊόντων είτε για την κατασκευή της παρούσας ιστοσελίδας όπως αυτό προκύπτει από τις μεταξύ μας συμβάσεις. Οποιαδήποτε χρήση του υλικού αυτού χωρίς την έγγραφη άδεια των ως άνω προσώπων απαγορεύεται ρητώς.

Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, πωλήσετε, μεταπωλήσετε ή να εκμεταλλευτείτε για οποιουσδήποτε εμπορικούς ή μη λόγους, οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τη χρήση της ιστοσελίδας, ή την πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας δικής μας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα με οποιαδήποτε μέσα εκτός μέσω της διεπαφής που παρέχεται από μας για τη χρήση στην πρόσβαση της ιστοσελίδας.


Τα ενημερωτικά δελτία (newsletters), τα οποία λαμβάνετε εθελοντικά με την εγγραφή του e-mail σας, αποτελούν πνευματική μας ιδιοκτησία και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή/και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με εμάς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας ή/και του www.pharmstock.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα μας δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

 

 

 

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Κατανοείτε και αποδέχεστε ότι διατηρούμε το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψουμε τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες που παρέχουμε ή/και να διακόψουμε τη διάθεση του περιεχομένου στους Πελάτες που πιστεύουμε ότι έχουν παραβιάσει τους παρόντες όρους χρήσης.

 

Οι επισκέπτες και οι πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συμφωνούν ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης διέπονται από τους νόμους του Ελληνικού Κράτους καθώς επίσης και από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία του καταναλωτή και τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Οι παρόντες όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία μεταξύ των επισκεπτών/ πελατών και της εταιρείας μας και προσδιορίζουν τη χρήση της ιστοσελίδας. Είναι δυνατό να υπόκεισθε σε πρόσθετους όρους και σε διατάξεις που μπορούν να ισχύσουν όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τρίτων ή το λογισμικό τρίτων.

 

Η αποτυχία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των όρων της χρήσης δεν θα αποτελεί παραίτηση τέτοιου δικαιώματος ή παροχής. Στην περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των όρων της χρήσης κριθεί από ένα αρμόδιο δικαστήριο ότι είναι άκυρη, τα συμβαλλόμενα μέρη εντούτοις συμφωνούν ότι το δικαστήριο πρέπει να προσπαθήσει να εφαρμόσει τις προθέσεις των συμβαλλόμενων μερών όπως απεικονίζονται στην παροχή, και ότι οι άλλες διατάξεις των όρων της χρήσης παραμένουν σε πλήρη ισχύ.

 

 

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 14/06/2015